Over ons

wij ontwerpen,
wij maken,
wij publiceren.

Hoi,

Leuk dat je De Lange Koe bezoekt. Ik ben Jasper, de drijvende kracht achter De Lange Koe. Vanaf 2007 ontwerp ik boeken, kaarten en websites. In eerste instantie altijd in opdracht. Begin 2019 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ik ben ik ook eigen werk gaan aanbieden. Eerst alleen via bestaande verkoopkanalen. Toen dit zo goed liep, ben ik zelf ook mijn eigen ontwerpen gaan verkopen.

Mijn inspiratie komt van buiten. Letterlijk. Ik breng mijn tijd namelijk graag buiten door: zo wandel, fiets en klim ik graag. Als ik buiten ben, komt de inspiratie vanzelf en bedenk ik altijd wel weer iets nieuws: een nieuw ontwerp kaart, logo of stijl. De ontwerpen die ik aanbied staan dan ook niet stil, maar zijn continue in ontwikkeling.

Ik hoop dat er daarom iets voor je tussen zit. Zo niet, neem gerust contact op en ik denk graag met je mee.

Groet,

Jasper

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door. Ik hoop dat ik, maar ook de generaties na mij, dit nog heel lang kunnen blijven doen.

Met een bedrijf dat voornamelijk papieren producten levert, ben ik me er van bewust dat ook De Lange Koe een aandeel heeft in het klimaatprobleem. Voor al het papier dat wij gebruiken zijn immers bomen nodig. Veel bomen. En om van deze bomen papier te maken, wordt er behoorlijk wat CO2 uitgestoten.

Daarom plant ik ieder jaar namens De Lange Koe bomen. Door deze bomen te planten, kan ik een klein beetje van onze eigen CO2-uitstoot compenseren. Een betere wereld begint immers bij jezelf!

Heb je een vraag?

Neem contact op

Ons werk